Quick Support

Zakelijk wifi

Een stabiele en betrouwbare wifi oplossing is voor veel bedrijven van groot belang, maar door de toename van draadloze apparaten zoals laptops, tablets en smartphones raken de meeste draadloze netwerken overbelast. Tegenwoordig moet er omgegaan worden met nieuwe wifi problemen zoals interferentie en beperkt bereik. Daarnaast moet de apparatuur een steeds hogere capaciteit kunnen bieden.

Brima ICT- en Clouddiensten maakt daarom gebruik van de innovatieve zakelijke wifi oplossingen van Ruckus Wireless en Ubiquity. Ruckus Wireless biedt snellere, stabielere en meer constante verbindingen. Bij Brima ICT- en Clouddiensten beschikken we over uitgebreide kennis en producten om een goedwerkend zakelijke wifi oplossing te realiseren.

De voordelen van Ruckus Wireless

Minder interferentie

Interferentiebronnen worden beter omzeild en er worden hogere doorvoersnelheden bereikt.

BeamFlex technologie

De intelligente antennetechniek zorgt voor een maximaal signaal, een hogere doorvoersnelheid en een betere algemene netwerkcapaciteit.

Schaalbaar

Ruckus Wireless biedt de mogelijkheid om het netwerk uit te breiden aan de hand van de behoeften van uw bedrijf.

Uitgebreide functionaliteiten

Ruckus biedt meer features en functionaliteiten ten opzichte van andere fabrikanten. Daarnaast zijn er voor een netwerk vaak minder accesspoints nodig.

Zakelijk Wifi aanvragen