Quick Support

Internet & Backup

De oplossingen voor zakelijk internet

Vindt u dat uw snelheid van uw internetverbinding te wensen over laat? Of denkt u dat u teveel betaalt voor uw huidige internetaansluiting? Dan bent u bij Brima ICT- en Clouddiensten aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen op het gebied van zakelijk internet voor bedrijven aan, die zowel u als uw onderneming begrijpen. Heeft u meerdere vestigingen, dan kunnen wij deze ook onderling via internet koppelen.

Backup

Naast zakelijk internet bieden wij u ook de bijbehorende dienstverlening zoals beveiliging, telefonie, spam-filtering, online (geavanceerde en Disaster Recovery) back-up, webhosting & cloud diensten. En dat allemaal van een uitstekende kwaliteit en middels onze goede service.

Wij leveren, installeren en onderhouden zakelijke internetverbindingen van alle Nederlandse zakelijke leveranciers. Van ADSL tot SDSL en van VDSL tot glasvezel. Of het nu gebruik van Pin over IP is of Voice over IP. U vraagt en wij geven u een aanbieding op maat. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van zakelijk internet voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.